Garantili amerikan park modülü

Kategori
Stok Kodu
uc7956hhf
Paylaş :

MODİFİYE AMERİKAN PARK SİNYAL MODÜLÜ

HER MARKA VE MODEL ARAÇ İÇİN UYGULANABİLİR

EN KÜÇÜK BOYUT, EN KOLAY MONTAJ

Bu modül sayesinde aracınızın orijinal ön sinyal lambaları parklar açıkken park lambalarınızla beraber kısık olarak yanar. Bu modül kullanılarak herhangi bir çiftli duy, çiftli sarı ampul kullanmanıza ve farınızın orijinalini bozmanıza gerek kalmaz. 5-6 dakikada montaj yapılabilir, istenildiği an eski haline çevirilebilir, arabanızı satarken cihazı söküp yeni aracınıza takabilirsiniz. Sürekli kullanılabilir bir aksesuardır. Sinyaliniz normal olarak çalışmaya devam eder. Sinyal verildiğinde ampul daha parlak yanarak belirginleşir. İstenirse çamurluk sinyaline kablo çekilerek onunda aynı şekilde parklar açıkken sönük, sinyal yanarken parlak yanması sağlanmış olur. (kırmızı kablodan çamurluk sinyali artı ucuna kablo çekilmelidir) Her marka ve model araca uygulanabilir.

Devrenin çalışma mantığı parklardan aldığı gerilimi sinyale düşük voltaj olarak vermesidir. Arcınıza hiçbir zararı yoktur. Arıza lambası yaktırmaz.

Montaj nasıl yapılır?

Sinyale giden artı uçlu kablo kesilerek ampule giden tarafa kırmızı kablo, kesmeden önce ampule gelen tarafa siyah kablo bağlanır. Mavi kablo park lambasının artı uçlu kablosu soyularak paralellenir. Modül uygun yere sabitlenir. Devre dışı bırakmak istenildiğinde mavi kablo bağlantısı iptal edilir, sistem eski haline döner. (muayene için)

2 adet amerikan park sinyal modülü gönderilecektir. Fiyat 2 adet takım fiyatıdır.

Montaj kılavuzu ürün ile beraber gönderilmektedir.

Siparişleriniz aynı gün kargo veya anlaşmalı ambar ile gönderilmektedir,ürünlerimizin tamamı kendi ithalatımız olup orijinal paketinde gönderilmektedir %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktayız.yerimiz aksarayda iski binasının iki arka sokağındadır.Lütfen diğer ürünlerimizede bakınız.profesyonel kadromuz ve yeniliklerimiz ile hizmetinizdeyiz.Fiyatlarımız perakende değişmektedir,diğer ürünler ile beraber alışverişinizi en az 200tl ye tamamladığınız taktirde onur_cander@hotmail.com a mail atarak bu fiyatlardan faydalanabilirsiniz en iyiyi en ucuza satma garantisini veriyoruz.
 FOTOĞRAFLARIMIZIN KULLANIMI DEĞİŞTİRİLMESİ OYNANMASI VE MARKAMIZIN ÜZERİNDE OYNAMA YAPILMASI VEYA SİLİNMESİ YASAKTIR.SADECE BELİRLEMİŞ OLDUĞUMUZ FİRMALAR KONTROLÜMÜZ DAHİLİNDE OLDUĞU GİBİ KULLANABİLİRLER,AKSİ BİR DURUMDA HUKUKİ İŞLEM YAPILMAKTADIR
İletişim
 
0212 6330148-0212 6333127 -0554 9584335 -0536 7631026 
 
Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.
0554 9584335-05367631026  
      
 Onur CANDER
 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Garantili amerikan park modülü online oto shop., oto aksesuar, oto modifiye uc7956hhf Garantili amerikan park modülü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.