Döşeme temizleme sipreyi

Stok Kodu
ucretrw
Paylaş :

Oto Koltuk Koruma, deri ve kumaş kaplı oto döşemelerine sıvı itici özelliği kazandırarak döşemelerin leke tutmaz ve kolay temizlenir olmasını sağlar. Uygulandığı yüzeydeki liflerin üzerini kaplayarak tamamen görünmez ve hissedilmez bir katman oluşturur ve her türlü tekstil yüzeyi, dokusunda, görünüşünde veya renginde hiçbir değişiklik oluşturmadan sıvı, kir ve lekeden korur.  Döşemelerin tuşesinde ve nefes alabilirliğinde herhangi bir fark oluşturmaz.

Kullanım Alanları, Otomobil süet ve deri koltuklar, Otomobil kumaş koltuklar, Otomobil tavan ve taban ve kapı döşemeleri


Etkinlik: 1 YIL

 

Uygulama: son kullanıcıların otomobil koltuk ve döşemelerine kolayca uygulayabileceği şekilde geliştirilmiştir.

1-Uygulamak istediğiniz tekstil yüzeyinin kuru ve temiz olduğundan emin olun.

2- Uygulamak istediğiniz yüzeye yaklaşık 15 cm uzaktan sprey şeklinde püskürtülür.

Uygulama 12 saat içerisinde etkisini göstermeye başlar ancak 24 saat içerinde yüzeyle tamamen bağ kurarak kalıcı bir hale gelir.  Tam etkiyi görebilmek için uygulanan tekstil malzemesinin tamamen kuruduğundan emin olun. Metrekareye önerilen tüketim miktarı 60-100 ml’dir. Deri ve suni deri yüzeylerde akmaya musade edilmeden biz bezle yayılması önerilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Döşeme temizleme sipreyi online oto shop., oto aksesuar, oto modifiye ucretrw Döşeme temizleme sipreyi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.